noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vanillestokje overlangs door en schraap de zaadjes uit de zaadlijsten.
-
Doe de walnoten samen met de kokosolie en de vanillezaadjes in een blender en mix tot een homogene massa. Giet in een pannetje en verwarm langzaam.
-
Snij de peren met een mandoline in heel fijne, gelijke plakjes.
-
Bouw de peer opnieuw op en smeer om de 2 à 3 plakjes een beetje walnotenkokosolie en strooi er een beetje noten over en rond.
-
Bestrooi met sesamzaadjes en pompoenpitten en werk eventueel af met nog wat honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven