Allergenen
Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij er 6 dunne schijven af.
-
Bak de schijven kort aan in arachideolie.
-
Meng de yoghurt met een paar druppels vanille-essence.
-
Bouw de millefeuille: een schijf gebakken ananas, wat yoghurt en granola. Ga zo door tot je drie lagen hebt.
-
Werk af met een takje verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven