noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de plakken bladerdeeg uit de diepvries en leg ze open op een bakplaat bedekt met bakpapier.
-
Warm de oven voor op 180°C. Steek de bakplaat in de oven, verlaag hem naar 160°C en bak de bladerdeeg gedurende 40 minuten.
-
Reinig de aardbeien, verwijder de steeltjes. Snij de aardbeien overlangs in Hou apart.
-
Klop de room met wat bloemsuiker op tot stevige slagroom. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Kleur de amandelschilfers goudbruin in een antikleefpan of kleur ze onder de grill. Laat ze afkoelen en hou apart.
-
Haal de gebakken bladerdeeg uit de oven en laat op een rooster afkoelen.
-
Snij de bladerdeeg overlangs in 2 delen. Bestrijk de onderste laag met slagroom. Bedek met een ruime hoeveelheid aardbeien. Bedek opnieuw met een laag slagroom. Zet het bovenste deel van de bladerdeeg erop.
-
Bewerk de zijkanten met behulp van een spatel om een mooie baksteenvorm te bekomen.
-
Bestrooi de zijkanten met de gekleurde amandelschilfers.
-
Bestrooi de bovenkant van de millefeuille rijkelijk met bloemsuiker en versier met een aardbei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven