Allergenen

Vis , Gluten , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus:
  2. Pel en pers de look. Doe met warm water, citroensap, tahin, komijn en een snuif zout in het hakmolentje. Mix glad en kruid met peper en zout.

  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat licht kleuren.

  4. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.

  5. Blancheer de koolbladeren in gezouten water en laat uitlekken. Snij de dikke nerven eruit en verpak elk stuk zalm in een blad. Bind eventueel samen met keukentouw. Breng het water terug tegen de kook aan en pocheer de zalm 10 à 15 min, afhankelijk van de dikte. Laat uitlekken.

  6. Schik de pakketjes op voorverwarmde borden en overgiet met saus.

  7. Werk af met pijnboompitten, lente-ui en krokante uitjes.