Mi-cuit van zalm in savooi met tahinisaus
Vis , Gluten , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus:
-
Pel en pers de look. Doe met warm water, citroensap, tahin, komijn en een snuif zout in het hakmolentje. Mix glad en kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat licht kleuren.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Blancheer de koolbladeren in gezouten water en laat uitlekken. Snij de dikke nerven eruit en verpak elk stuk zalm in een blad. Bind eventueel samen met keukentouw. Breng het water terug tegen de kook aan en pocheer de zalm 10 à 15 min, afhankelijk van de dikte. Laat uitlekken.
-
Schik de pakketjes op voorverwarmde borden en overgiet met saus.
-
Werk af met pijnboompitten, lente-ui en krokante uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven