Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kalkoenfilet in blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel en pers de teentjes look.
-
Laat de kidneybonen en maïs uitlekken.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees fijn.
-
Snij de koriander met de steeltjes in stukjes.
-
Verwarm de olie in een ruime pan en bak de kalkoenblokjes hierin. Voeg ui- en looksnippers, chilipeper en paprikablokjes toe en bak al omscheppend.
-
Kruid met koriander en komijn en breng op smaak met peper en zout. Laat op een zacht vuurtje stoven.
-
Voeg eerst de maïs, bonen en tomatenstukjes toe, daarna de ketchup en 2 eetlepels water en laat doorwarmen.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en vang een beetje kookvocht op.
-
Schep de warme pasta door de saus, voeg indien nodig wat kookvocht toe.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met gemalen kaas en zure room.
-
Bestrooi met koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven