Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pico de gallo
Snij de tomaten in kwartjes, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes fijn.
-
Snij de chilipeper in de lengte middendoor. Verwijder, indien gewenst, de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes.
-
Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo en zet minstens 30 min in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Verwarm de chilibonen.
-
Omwikkel de worsten met ontbijtspek.
-
Gril ze goudbruin en gaar op een hete BBQ.
-
Snij de broodjes in de lengte middendoor en leg ze met de bovenkant naar beneden aan de koele kant van de BBQ.
-
Pel de avocado en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Vul de warme broodjes met 1 el chilibonen en enkele plakjes gegrilde paprika. Leg er een worst in en schep er een flinke el pico de gallo over. Werk af met plakjes avocado, 1 kl zure room en enkele plakjes jalapeño.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven