Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de uien en snij de hoedjes eraf. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Laat 1 uur garen in de oven.
-
Giet 150 ml water over het gedroogd eekhoorntjesbrood en laat 15 minuten weken. Hak de paddenstoelen en bewaar het weekvocht.
-
Snipper 4 uihoedjes fijn.
-
Verwarm de boter samen met 2 eetlepels olijfolie in een pan en stoof hierin de uisnippers zacht. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels glanzen. Voeg de paddenstoelen, het weekvocht en de fond toe. Dek de pan af en laat op een laag vuurtje sudderen tot het vocht opgenomen en de rijst bijna gaar is.
-
Haal de risotto van het vuur. Snij de tomaatjes in stukjes en schep ze samen met de peterselie door de risotto. Breng op smaak met citroensap, vers gemalen zwarte peper en zeezout.
-
Haal de gare uien uit de oven en verwijder voorzichtig de binnenste rokken. Vul de holtes met risotto, bestrooi met parmezaan. Plaats nog 10 minuten in de oven.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven