noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meringues
Klop de eiwitten luchtig in de keukenrobot. Wanneer het schuim wit wordt, voeg je de suiker toe. Laat nog enkele min verder kloppen. Spatel 2 el bloemsuiker onder het eiwit.
-
Doe in een spuitzak en spuit gelijke, hoge schijfjes eiwit-meringue op een vel bakpapier.
-
Droog ze in een oven van 90°C gedurende 2 u. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Klop de room op met het merg van de vanillestok en de 8 el bloemsuiker (voeg toe naar eigen smaak).
-
Spuit een dot room tussen 2 omgekeerde schijfjes meringue en zet 30 min in de diepvries.
-
Haal uit de diepvries en besmeer de zijkanten van de merveilleux mooi glad met de slagroom.
-
Draai de zijkantjes door de chocoladeschilfers of pralinénootjes,of een mengeling van beide.
-
Werk de bovenkant af met slagroom en versier met een framboos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven