Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 120°C.
-
Meng het maïszetmeel door de bloemsuiker.
-
Klop het eiwit met de fijne suiker op in een vetvrije wijde mengkom. Blijf tijdens het kloppen met de mixer naar alle kanten van de kom bewegen.
-
Zet de mixer, als het eiwit stijf is, op de lage stand en meng de bloemsuiker er schep na schep door tot een glanzende stijve massa.
-
Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
-
Doe het mengsel in een spuitzak en zet puntjes rode kleurstof aan de binnenkant van het gekarteld spuitmondje.
-
Spuit toefjes meringue op enkele cm afstand van elkaar.
-
Zet het spuitmondje regelmatig aan met puntjes rode kleurstof.
-
Plaats 1,5 u in de oven met de deur op een kier zodat het vocht kan ontsnappen.
-
Wil je de meringues volledig droog bakken, zet ze dan 2 u in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven