zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloenen middendoor, verwijder de pitjes en steek met een pomme parisiennelepel bolletjes uit.
-
Doe in een grote schenkkan, voeg 2 el honing, limoensap en grappa toe.
-
Schep door elkaar en laat 1 u rusten in de koelkast.
-
Voeg de muskaatwijn toe, proef en voeg indien gewenst meer honing toe. Zet koel tot gebruik.
-
Voeg de ijsblokjes vlak voor het serveren toe. Leng aan met spuitwater, garneer met munt en plakjes limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven