Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Koekjes: roer de zachte boter romig en meng suiker, bloemsuiker en amandelmeel erdoor. Breek het eitje erover en meng kort. Voeg een snuif zout toe en zeef de bloem erover.
-
Spatel de bloem door het mengsel maar kneed niet.
-
Druk het deeg op bakpapier tot een rechthoek en laat 15 min rusten in de koelkast.
-
Leg er een vel bakpapier bovenop en rol uit tot 3 mm dikte.
-
Steek rondjes uit het deeg en prik er gaatjes in met een vork. Schik op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Bak de koekjes goudbruin en gaar in 8 à 10 min. Laat afkoelen op een rooster.
-
Ganache: doe de room samen met de suiker en de honing in een steelpan en breng aan de kook.
-
Voeg de chocolade toe en laat smelten. Roer stevig. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Vulling: breng het water met de suiker aan de kook.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water, knijp ze uit en voeg bij het suikermengsel.
-
Klop de eiwitten stijf in een schone kom en voeg de suikersiroop dan straalsgewijs toe. Blijf kloppen tot het mengsel afkoelt.
-
Schep het mengsel in een spuitzak en spuit eiwitschuim op de koekjes.
-
Lepel de afgekoelde ganache erover en laat opstijven in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven