noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de chocolade grof.
-
Rooster de hazelnoten en amandelen in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan, maar laat niet afkoelen.
-
Maak een suikersiroop: doe het water in de pan en voeg de cassonadesuiker en kristalsuiker toe. Laat dit goed opkoken tot het een stroop vormt. Giet de warme noten bij de suikersiroop en blijf goed roeren. Als het water van de siroop verdampt is, zal de suiker rond de noten er zanderig uitzien. Blijf goed roeren zonder de noten te beschadigen tot de suiker rond de noten opnieuw gesmolten is en zo een mooie, blinkende karamel vormt. Laat de noten afkoelen.
-
Smelt de gehakte chocolade au bain-marie.
-
Giet de gekaramellisserde noten in een bakblik en overgiet met de gesmolten chocolade.
-
Zet in de koelkast en laat de chocolade opnieuw opstijven.
-
Haal uit de koelkast, hak in grove stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven