Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in stukjes. Spoel ze en kook ze gaar.
-
Giet de gekookte aardappelen af en pureer ze. Voeg peper en zout, een beetje olijfolie en nootmuskaat toe.
-
Fruit de diepvriesgroenten aan in olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe. Laat dit ongeveer 5 minuten inkoken.
-
Bak ondertussen de worsten in een klontje hete boter.
-
Haal de worsten uit de pan, doe een beetje water bij het braadvet en kook even kort door tot jus.
-
Prak een deel van de groenten met een stamper grof en meng onder de puree.
-
Schep de puree op de borden. Schik de rest van de groenten erop en werk het geheel af met olijfolie. Leg de worst ernaast. Versier met wat verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven