Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in stukken.
-
Kruid de koekoek met peper en zout aan alle zijden, ook binnenin. Pluk de dragonblaadjes en vul binnenin met een deel van de dragon. Snipper de rest fijn.
-
Smelt de boter in een stoofpot. Leg de kip in de gesmolten boter en laat aan alle zijden kleuren. Voeg de ui toe en laat deze meestoven.
-
Voeg het bier en de wijn toe.
-
Zet het deksel op de pot en laat gedurende 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
-
Reinig de lente-uitjes en snij fijn.
-
Voeg de fijngesneden lente-uitjes na 30 minuten toe aan het geheel. Laat 5 minuten mee sudderen.
-
Voeg de dragon toe en laat nog 5 minuten sudderen.
-
Bak ondertussen de kroketten in hete frituurolie.
-
Serveer de Mechelse koekoek met de gebakken kroketten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven