Allergenen
Eieren , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers samen met de mosterd en het citroensap in de maatbeker. Kruid met peper en zout.
-
Zet de staafmixer in de maatbeker en mix.
-
Voeg de olie scheutje per scheutje toe tot de gewenste dikte. Doe dit terwijl je op en neer beweegt tijdens het mixen.
-
Tip: voorzichtig met zout, want de mosterd bevat ook al flink wat zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven