Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Matoufet: snij het spek in stukjes. Bak ze krokant in een pan zonder vetstof en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Klop drie eitjes los en kruid met peper en zout.
-
Smet de boter in de pan. Bak de eitjes in de gesmolten boter, voeg het gebakken spek toe. Laat de eitjes niet te hard bakken, ze moeten nog ‘nis’ (= zachtgekookt) zijn.
-
Serveer op sneden bruin brood. Werk af met een takje platte peterselie.
-
Salade Rochoise: spoel de aardappelen en koud gaar in licht gezouten water. Kook de boontjes in licht gezouten water. Giet af en verfris in ijskoud water.
-
Kook twee eitjes hard gedurende 8 min in water met een geutje azijn. Laat afkoelen in koud water en pel.
-
Was de kerstomaatjes.
-
Bak de sneetjes spek krokant en laat opdrogen op keukenpapier.
-
Vinaigrette: meng de mosterd met de honing en mayonaise. Verdun een beetje met wat water.
-
Schik alle ingrediënten in kommetjes en werk af met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven