Selder , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ui en snipper fijn. Snij de prei en selder in stukjes.
-
Schil de wortel en snij in fijne reepjes (julienne) van 5 cm.
-
Smelt wat boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Roer de prei en selder erdoor.
-
Blus met de kippenbouillon en laat 15 min koken.
-
Voeg de mascarpone toe en mix de soep fijn. Breng de soep zachtjes weer aan de kook.
-
Voeg de wortel en tortelloni toe en laat 2 min sudderen. Kruid de soep met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de zalmreepjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven