Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Doe het water en de suiker in een kookpot en breng aan de kook. Laat koken tot je een temperatuur van 125°C bekomt. Je kan dit best meten met een suikerthermometer.
-
Klop ondertussen de eiwitten met de vanillezaadjes tot sneeuw in een keukenrobot.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan de suikersiroop. Laat oplossen.
-
Giet de kokende siroop over de eiwitten en laat verder koud kloppen. Stop met kloppen als de massa lauw en glad is.
-
Giet de massa in een vorm zonder bodem op een vel bakpapier. Strijk de bovenkant gelijk en laat staan tot de massa wat is opgesteven.
-
Ontvorm de marshmallows en bestrooi met een mengeling van gelijke hoeveelheid bloemsuiker en maïzena.
-
Steek de hartjes uit en steek er een satéstokje in.
-
Smelt de chocolade au bain-marie en laat een beetje afkoelen tot ze ± lichaamstemperatuur heeft. Wentel de marshmallowhartjes gedeeltelijk of helemaal in de chocolade.
-
Leg de hartjes op een vel boterpapier en laat opdrogen op kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven