Marmelade van roze pompelmoes met kaneel en vanille
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de pompelmoezen en citroen goed.
-
Trek met behulp van een dunschiller de schil van de pompelmoezen.
-
Snij deze schil zo fijn mogelijk en hou apart.
-
Verwijder al het wit van rond de pompelmoezen en snij de pompelmoezen in stukken.
-
Snij de citroen in dikke schijven en voeg toe aan de pompelmoes.
-
Snij de vanillestok in 2 en haal het merg eruit. Voeg samen met de stok en de kaneelstok toe aan de pompelmoes.
-
Giet de suiker erbij en laat ± 20 min zachtjes koken.
-
Voeg na 20 min de fijngesneden schil toe en laat nog ± 15 min meekoken.
-
Haal de citroenschijven, vanille- en kaneelstok uit de marmelade.
-
Proef en voeg nog wat extra citroensap toe voor een frissere toets.
-
Giet warm in glazen bokaaltjes en sluit direct.
-
Laat enkele dagen trekken alvorens te gebruiken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven