sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look en snipper alles fijn. Doe de fijngesnipperde ui, look en verse tijm in een pan met wat olijfolie. Verwarm de olie en laat de uien en look fruiten.
-
Voeg alle andere ingrediënten toe als de ui en look goudgeel zijn.
-
Laat ongeveer 10 minuten inkoken tot een dikke saus.
-
Laat de saus afkoelen. Doe de saus in een blender en mix fijn.
-
Smeer het vlees in met dit mengsel en zet een paar minuten in de koelkast.
-
Haal het vlees uit de koelkast net voor het bakken. Gril het vlees op een hete barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven