Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de boter en de suiker licht romig met de mixer.
-
Voeg het ei toe en klop goed door.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder erboven. Voeg een snuifje zout toe en meng tot een deeg.
-
Verpak het deeg in plasticfolie. Laat minstens ½ uur rusten in de koelkast.
-
Leg het deeg tussen 2 vellen bakpapier. Rol het deeg uit tot ½ cm dikte.
-
Steek met het vormpje margrietjes uit het deeg. Schik deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Druk met je vinger in het hartje van de bloem. Lepel er wat frambozenconfituur in.
-
Bak goudgeel in de oven en laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven