Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de wortelen, snij ze in de lengte middendoor en schik ze naast elkaar op een bakplaat.
-
Meng de olijfolie met de ahornsiroop en borstel de wortelen ermee in. Kruid met zout en espelettepeper.
-
Bak in 25 min gaar, draai halverwege de wortelen eens om.
-
Bestrooi met fijngesneden peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven