Gluten , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Mix de havermoutvlokken fijn.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en bestrijk de rand met kokosolie.
-
Bodem: kneed de bodemingrediënten (100 g Spar amandelpoeder, 100 g havermout (glutenvrij), 3 el Boni Selection vloeibare honing, 3 el kokosolie en 1 kl bakpoeder (glutenvrij)) tot een samenhangend deeg. Voeg eventueel een scheutje water toe. Bekleed de springvorm met het deeg.
-
Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak 15 min in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Vulling: roer 4 el honing door de yoghurt.
-
Meng het citroensap met de kokosmelk en roer 2 g agar agar erdoor. Breng aan de kook. Laat 2 min doorkoken en roer de yoghurt erdoor.
-
Giet ½ van het mengsel in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
-
Pureer de mango en schep 100 g door het overgebleven yoghurtmengsel.
-
Giet, als de eerste laag stijf genoeg is, de mangoyoghurt er als een tweede laag over. Plaats koel, tot ook deze laag is opgesteven.
-
Topping: roer voor de toplaag 1 g agar agar door het citroensap. Breng aan de kook en laat 2 min koken.
-
Meng de rest van de gepureerde mango en honing erdoor.
-
Schenk over de taart en bestrooi met geraspte kokos. Zet 2 u koel alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven