zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de muntblaadjes fijn.
-
Schil de mango en pureer het vruchtvlees met de suiker en het water. Giet in een ondiepe schaal. Roer 14 cl Prosecco en de fijngesneden munt erdoor.
-
Plaats in de diepvries en laat het ijs in 3 uur bevriezen. Roer om de 20 minuten los met een vork zodat de ijskristallen niet te groot worden.
-
Serveer in coupes. Giet een bodempje gekoelde Prosecco erbij. Werk af met muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven