Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng met de suiker en laat 1 nacht rusten.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Schil de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snij het vruchtvlees met schil in blokjes. Pers de sinaasappel.
-
Verhit de zonnebloemolie in een kookpot. Voeg de ui, de chilipeper, de look, de gember, de kurkuma, het currypoeder en de cayennepeper toe. Roer goed om.
-
Roer de mango met suiker, appelblokjes en kaneelstok erdoor. Blus met het sinaasappelsap en de appelazijn.
-
Laat op een zacht vuur 1 u koken onder deksel. Controleer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
-
Laat nog 30 min koken zonder deksel. Kruid met zout.
-
Giet in steriele confituurbokalen en sluit af met een deksel. Laat omgekeerd afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven