Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers de sinaasappelen en de limoenen. Schil de mango’s en snij in stukken.
-
Smelt de boter in een pan op een laag vuur en voeg de suiker toe. Laat karamelliseren. Voeg het sinaasappelsap, limoensap en de helft van de limoenzeste toe. Roer goed. Voeg de mangoblokjes, het snuifje nootmuskaat en de kaneelstokjes toe. Laat op een zacht vuur gedurende 10 minuten stoven tot de saus is ingekookt.
-
Verwarm de oven voor op 260°C.
-
Giet de rum bij het mangomengsel en flambeer. Schud zachtjes met de pan.
-
Schep de mangoblokjes uit de saus en laat ze afkoelen.
-
Leg 4 filodeegvelletjes open. Snij het vijfde velletje in 4 en leg dit in het midden van de andere filodeegvelletjes. Verdeel de mangoblokjes over het midden van de deegflapjes. Vouw het deeg boven de mango samen en maak de buideltjes dicht met een houten prikker.
-
Bak de buideltjes gedurende 5 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de saus over de borden en schik er een mangobuideltje op. Snipper de muntblaadjes fijn. Garneer met de sinaasappel- en limoenzeste en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven