Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schep de bolletjes ijs op een bodem met bakpapier en plaats ze terug in de diepvries. Zo worden ze harder.

  2. Meng het meel, de suiker en water in een microgolfbestendige kom. Roer goed zodat er geen klonters inzitten. Bedek de kom losjes met plasticfolie.

  3. Verhit het mengsel 2 min in de microgolfoven op hoge stand en roer er met een spatel door. Herhaal dit enkele keren tot het deeg hard en plakkerig wordt.

  4. Bestuif het werkblad met maïzena en leg het deeg erop. Bestuif ook de bovenkant.

  5. Rol het deeg uit tot 3 à 4 mm dikte.

  6. Snij het deeg in cirkels van ± 10 cm. Leg een bevroren bol ijs in het midden. Vouw het deeg dicht rond het ijs en knijp de randen goed dicht. Herhaal.

  7. Verpak ieder deegpakketje apart in plasticfolie en leg in de diepvries.

  8. Haal 5 min voor serveren uit de diepvries en serveer.