Mango mochi

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schep de bolletjes ijs op een bodem met bakpapier en plaats ze terug in de diepvries. Zo worden ze harder.
-
Meng het meel, de suiker en water in een microgolfbestendige kom. Roer goed zodat er geen klonters inzitten. Bedek de kom losjes met plasticfolie.
-
Verhit het mengsel 2 min in de microgolfoven op hoge stand en roer er met een spatel door. Herhaal dit enkele keren tot het deeg hard en plakkerig wordt.
-
Bestuif het werkblad met maïzena en leg het deeg erop. Bestuif ook de bovenkant.
-
Rol het deeg uit tot 3 à 4 mm dikte.
-
Snij het deeg in cirkels van ± 10 cm. Leg een bevroren bol ijs in het midden. Vouw het deeg dicht rond het ijs en knijp de randen goed dicht. Herhaal.
-
Verpak ieder deegpakketje apart in plasticfolie en leg in de diepvries.
-
Haal 5 min voor serveren uit de diepvries en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven