Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de mandarijnen en citroenen grondig.
-
Kook de mandarijnen en citroenen gedurende 2 u zacht in kokend water. Zorg ervoor dat het water niet te hard kookt.
-
Haal het fruit uit het water en laat afkoelen.
-
Snij het fruit in 2 en haal al het vruchtvlees eruit. Hou opzij.
-
Snij de schillen van het fruit in zeer kleine stukjes.
-
Zet het vruchtvlees en de stukjes schil samen met de suiker op het vuur.
-
Laat ± 30 min zachtjes koken.
-
Proef en voeg nog wat extra citroensap toe voor een frissere toets.
-
Giet warm in glazen bokaaltjes en sluit direct.
-
Laat enkele dagen trekken vooraleer te gebruiken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven