Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren 7 minuten; zo is het eiwit gestold en het eigeel net niet. Laat schrikken onder koud water.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne ringen.
-
Was de appelen en snij ze in partjes, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes, besprenkel met citroensap.
-
Snij de olijven doormidden.
-
Leg de rucola 5 minuten in ijskoud water met enkele ijsblokjes. Zwier droog.
-
Verwijder vel en graten van de makreel en trek de vis in stukjes.
-
Pel de eieren en snij ze in 4.
-
Verdeel de rucola over de borden, strooi de kappertjes en olijven erover en besprenkel met olijfolie.
-
Schik de appelstukjes, makreel, eieren en uiringen erop. Breng op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven