Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in fijne plakjes en bak ze in olie goudbruin aan beide zijden.
-
Bak het vlees rul in een ruime pan op een hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en pesto toe en laat enkele minuten sudderen. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper, zeezout, oregano, kaneel, look en nootmuskaat.
-
Bak de aardappelschijfjes goudbruin in boter, kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los met de room en roer er de Parmezaan door.
-
Schik de aardappelschijfjes op de bodem van een ovenschaal. Schep het vlees erover en dek af met plakjes aubergine.
-
Giet het eimengsel erover en strijk uit.
-
Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 180°C tot het eimengsel gestold en mooi gekleurd is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven