Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Spoel de selder en snij in stukjes. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Smelt de boter in een kookpot en schep de ui, selderstukjes en aardappelblokjes erdoor. Bak gedurende 3 – 4 minuten.
-
Verkruimel de bouillonblokjes erboven en voeg ½ l water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de soep 15 minuten op een zacht vuur koken.
-
Voeg van de maïskorrels en de melk toe aan de soep. Breng het geheel opnieuw aan de kook en laat de soep nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Kruid met peper en zout.
-
Mix de soep.
-
Bak de gerookte spekreepjes krokant in een pan met antikleeflaag en zonder vetstof. Laat uitlekken op wat keukenpapier.
-
Giet de soep in de kommetjes. Werk af met de rest van de maïskorrels en de gebakken spekreepjes.
-
Hak de peterselie fijn en strooi over de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven