Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in kleine stukken en kruid met peper en zout. Mix de kleine stukken fijn in een hakmolentje. Voeg de sambal en het ei toe en mix opnieuw tot een homogene massa. Voeg 1 dl room toe en mix alles nog eens samen glad tot een mousse.
-
Breng water met zout net tot aan het kookpunt.
-
Doe de kippenmousse in een spuitzak en spuit kleine stukjes mousse direct in het zachtjes kokende water. Gaar de bolletjes 4 min en giet af.
-
Verhit boter in een kookpot. Stoof de pompoensoepgroenten in de boter.
-
Voeg de bokaal maïs met sap toe aan de groenten. Bevochtig met de bouillon en de rest van de room. Kook 30 min op een zacht vuur en mix de soep daarna glad.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Gaar de puntpaprika 10 min in de oven, haal ze eruit en draai in aluminiumfolie. Laat 5 min afkoelen. Verwijder het vel en de zaadjes van de paprika en snij het vlees in fijne repen.
-
Verhit boter in een pan.
-
Draai de kippenballetjes door de bloem en bak ze krokant in de hete boter.
-
Serveer de hete soep met de balletjes en paprikaslierten. Werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven