Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin op een matig vuur zonder vetstof.
-
Spoel de edamameboontjes onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Mix de boontjes met de wasabi, het komijnpoeder, de room en ½ van de koriander. Kruid naar smaak met zout en citroensap. Bewaar in een spuitzak in de koelkast.
-
Snipper het wit van de lente-ui fijn.
-
Verwijder steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Meng het ei met de bloem, de lente-ui, de chilipeper, de gember, de overige koriander en de maïs.
-
Roer goed om en breng op smaak met vissaus.
-
Verhit zonnebloemolie in een antikleefpan.
-
Bak een el van het beslag op een matig vuur goudbruin. Doe verder tot het beslag op is.
-
Draai de blini’s voorzichtig om met een spatel en laat ook de andere kant goudbruin bakken.
-
Laat de blini’s afkoelen en spuit er een dot edamamecrème op.
-
Werk af met sesamzaadjes en een korianderblaadje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven