Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pizzadeeg: los in de mengkom van je keukenrobot de gist op in lauw water.
-
Voeg de bloem, de olijfolie en het zout toe. Kneed gedurende 5 min met de deeghaak op snelheid 2, tot het deeg van de wanden loskomt en een bol vormt.
-
Kneed nog eens door met de hand. Vorm er een bol van en laat rijzen onder een vochtige doek op een warme plek.
-
Vulling: rasp de Comté tot 4 kl.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Snij de champignons in plakjes. Bak ze samen met de look in olie tot ze vocht gaan lossen. Kruid met dragon, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Druk de lucht uit het deeg en rol het uit. Steek er 16 cirkels uit en rek ze een beetje uit tot magnumvorm.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Bestrijk 8 deegmagnums met tomatenpuree, maar laat de randen vrij.
-
Leg er een stokje op.
-
Verdeel de gebakken champignons erover en bestrooi met de geraspte Comté.
-
Wrijf de randen in met een losgeklopte eidooier.
-
Bedek met de overige deegplakken en druk de randen goed samen.
-
Schik op een bakplaat, borstel in met wat water en bestrooi met oregano.
-
Laat 30 min rijzen.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven ± 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven