noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Hak de pistachenoten grof en rooster ze kort in een hete pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen.
-
Hak de chocolade in kleine stukjes. Smelt de boter en chocolade in een pannetje op een zacht vuur. Hou apart.
-
Breek de eieren en splits de eiwitten van de dooiers. Klop de eidooiers op met de suiker in een keukenrobot.
-
Voeg dan in deze volgorde de mengeling van gesmolten chocolade en boter, de bloem, het water en de melk toe. Meng goed met de klopper.
-
Klop de eiwitten stijf tot sneeuw, voeg een snuifje zout toe. Spatel de eiwitten in 3 keer bij de bereiding. Meng tot een heel vloeibaar deeg.
-
Bedek de bodem van de bakvorm met bakpapier. Verdeel de helft van de pistachenoten erop.
-
Giet het beslag in de bakvorm. Verdeel de andere helft van de pistachenoten over de bovenkant. Schuif in de oven en bak gedurende 50 minuten tot 1 uur.
-
Haal de taart uit de oven en laat afkoelen. Zet minstens 3 uur in de koelkast.
-
Snij in stukjes, bestrooi met bloemsuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven