Magische taart met banaan, noten en chocolade
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter en laat wat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Splits de eieren en doe de eigelen in de kom van de keukenrobot. Klop de eigelen los en voeg vervolgens, al kloppend, eerst de poedersuiker en vanillesuiker, daarna de boter, de bloem en een snuifje zout toe. Meng alles grondig.
-
Voeg de melk er beetje bij beetje, al kloppend, bij.
-
Klop ondertussen de eiwitten stijf. Meng ze voorzichtig onder het lopende deeg.
-
Vet de tulband in. Snij de banaan in plakjes en leg deze op de bodem van de bakvorm. Hak de hazelnoten niet te fijn. Verdeel over de banaanplakjes.
-
Giet het mengsel erover.
-
Zet de bakvorm in de oven en laat 50 minuten bakken.
-
Haal de magische taart uit de oven en laat volledig afkoelen alvorens te ontvormen.
-
Smelt de witte chocolade. Draai de afgekoelde taart om op een schotel en giet de gesmolten chocolade erover. Werk af met wat gekleurde suikerparels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven