Madeleintjes met frambozen, witte chocolade en pistachenoten

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht).
-
Klop de eieren en suiker met een mixer of klopper tot het mengsel bleek en dik is (= ruban). Zeef de zelfrijzende bloem en het zout erdoor en blijf kloppen tot alles glad is.
-
Klop de boter erdoor en voeg het bakpoeder toe.
-
Meng de gehakte frambozen door het deeg.
-
Vet de madeleinebakvormpjes in.
-
Verdeel het mengsel over de vormpjes, vul tot ¾.
-
Bak 8 à 10 minuten of tot ze goudbruin zijn.
-
Smelt ondertussen de chocolade voorzichtig in de microgolf op lage stand. Roer regelmatig.
-
Hak de pistachenoten en leg ze in een kommetje.
-
Haal de bakvormen uit de oven, laat even afkoelen en haal de madeleines uit de vormpjes.
-
Dip deze in de gesmolten chocolade. Dip daarna in de gehakte pistachenoten.
-
Leg op een roostertje om op te stijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven