Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok open en schraap het merg eruit.
-
Smelt de boter, maar laat niet te warm worden. Laat afkoelen tot op lichaamstemperatuur.
-
Klop de eieren met de honing, witte en bruine suiker en de vanille tot een luchtige massa.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg samen met het snuifje zout toe aan het luchtige eimengsel. Meng zorgvuldig.
-
Giet de gesmolten boter straalsgewijs toe aan het deeg en meng.
-
Voeg de citroenzeste toe. Laat het deeg 30 minuten rusten.
-
Beboter de siliconen madeleinevormpjes met een borsteltje.
-
Verwarm de oven voor op 210°C (boven- en onderwarmte, zeker geen hete lucht).
-
Doe het beslag in een spuitzak en vul de vormpjes voor .
-
Zet in de oven en bak gedurende 7 tot 10 minuten .
-
Haal de madeleintjes uit de vormen en laat afkoelen op een rooster.
-
Tip: grote madeleintjes (zoals de onze) moeten 7 tot 10 minuten bakken, kleintjes ongeveer 5 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven