Madeleines met raclettekaas Le Rustique, chorizo en rozemarijn
Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Meng de bloem en het bakpoeder in een mengkom. Maak een kuiltje, doe daar de eieren en olijfolie in en meng onder de rest. Kruid met peper en zout.
-
Hak de rozemarijn, chorizo en raclettekaas Le Rustique fijn en meng onder het beslag.
-
Giet het beslag in de ingeoliede madeleinevormen en laat 20 min afkoelen in de koelkast.
-
Bak 3 min op 240°C, verlaag daarna de temperatuur naar 180°C en bak nog 5 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven