Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Breek de eieren in een kom.
-
Voeg de bloemsuiker bij de eieren.
-
Voeg 1 el honing erbij.
-
Mix tot een glad mengsel.
-
Voeg het bakpoeder en snuifje zout toe.
-
Giet de gesmolten boter erbij.
-
Rasp de schil van de bio citroen en meng eronder.
-
Zeef het zelfrijzend bakmeel erover en spatel onder het eimengsel.
-
Giet het deeg in een spuitzak en vul de madeleinevorm met het deeg.
-
Doe in het midden van elke madeleine een klein beetje extra honing.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet de madeleines in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 min.
-
Haal uit de oven en laat kort afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven