noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter. Blijf roeren in de boter tot deze lichtbruin wordt en naar koekjes begint te ruiken (= beurre noisette). Giet de boter door een fijne zeef zodat de bruine stukjes eruit worden gefilterd. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Meng de bloem met de bloemsuiker, bakpoeder, amandelpoeder en bruine suiker.
-
Klop het eiwit luchtig in een vetvrije kom. Meng het eiwit onder de droge ingrediënten.
-
Voeg als laatste de afgekoelde boter toe en roer glad.
-
Spuit de vormpjes in de bakplaat tot aan de rand vol. Bak 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en uit de vorm. Laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven