Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de kippenreepjes met de kippenkruiden en laat even marineren.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de witte asperges. Schil de groene asperges tot in de helft. Snij de asperges in schuine stukken van 4 cm.
-
Snipper de lente-uitjes in fijne ringen. Snipper de bieslook fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de kippenreepjes mooi bruin en schep uit de pan. Voeg de asperges toe en roerbak 2 min. Roer de ui erdoor en laat mee glazig bakken. Blus met de room en breng aan de kook. Voeg de kippenreepjes en de erwten toe. Laat 3 min sudderen.
-
Kook de macaroni in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Schep uit het water bij de saus. Roer de kruidenkaas, spinazie en bieslook erdoor.
-
Werk af met lente-uitjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven