Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta gaar in gezouten kokend water. Giet de pasta af en spoel de pasta onder koud water. Laat de pasta uitlekken.
-
Snij de spitskool en venkel fijn en stoof aan in 3 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg op het laatst de diepvrieserwtjes bij de groenten en laat nog 5 min meegaren.
-
Meng de pasta met de groenten en hamreepjes.
-
Smeer een vuurvaste schotel in met 1 el boter.
-
Doe de pasta met groenten en ham in de vuurvaste schotel.
-
Kaassaus: laat 2 el boter smelten in een pan en voeg de bloem bij de boter. Bak de bloem aan in de boter.
-
Voeg beetje bij beetje melk bij de roux en laat al roerend indikken. Voeg de room en kaas bij de saus en laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de kaassaus over de pastaschotel en meng alles goed door elkaar.
-
Besprenkel de pastaschotel met olijfolie en 2 el geraspte Parmezaanse kaas.
-
Laat in de oven gratineren op 190°C.Glutenvrij alternatief: kaassaus met aardappelzetmeel1,5 el aardappelzetmeel½ l Boni Selection volle melk250 ml Boni Selection room150 g Spar gemalen kaas1 el Spar boternootmuskaat
-
Los het aardappelzetmeel op in 4 el koude melk.
-
Laat de boter smelten in een pan en voeg de resterende melk, kaas en room toe.
-
Breng al roerend aan de kook en voeg de koude melk met aardappelzetmeel toe.
-
Laat al roerend de saus indikken.
-
Kruid de kaassaus met peper, zout en nootmuskaat.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven