Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de schorseneren en doe ze onmiddellijk in koud water met het sap van 1 citroen, om verkleuren te voorkomen.
-
Kook de pasta al dente.
-
Pel de ui en snij fijn. Snij de schorseneren in stukjes.
-
Laat 2 el boter smelten in een pan en bak de ui, spekblokjes en stukjes schorseneer kort aan. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de room toe en laat de saus wat indikken.
-
Giet de pasta af en meng onder de saus.
-
Serveer de pasta met geraspte Parmezaanse kaas en kervelpluksels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven