Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verhit olijfolie in een kookpot. Bak de ui glazig en roer de look erdoor.
-
Blus met witte wijn en laat ‘droog’ koken.
-
Bevochtig met de kippenbouillon en room.
-
Breng aan de kook en laat 1⁄3 verdampen.
-
Laat de gorgonzola smelten in de saus.
-
Roer de bladspinazie en groene kruiden erdoor.
-
Voeg de macaroni toe.
-
Werk af met de studentenhaver, Parmezaanse kaas en wat fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven