Macaroni met gorgonzolasaus, look, spinazie en studentenhaver

Macaroni met gorgonzolasaus, look, spinazie en studentenhaver

Allergenen

Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Snipper de bieslook en peterselie fijn.

  3. Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.

  4. Verhit olijfolie in een kookpot. Bak de ui glazig en roer de look erdoor.

  5. Blus met witte wijn en laat ‘droog’ koken.

  6. Bevochtig met de kippenbouillon en room.

  7. Breng aan de kook en laat 1⁄3 verdampen.

  8. Laat de gorgonzola smelten in de saus.

  9. Roer de bladspinazie en groene kruiden erdoor.

  10. Voeg de macaroni toe.

  11. Werk af met de studentenhaver, Parmezaanse kaas en wat fleur de sel.