Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Scheid de eieren en klop de eidooiers los met de room. Voeg de gemalen kaas toe en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng samen met het roommengsel in de nog warme pan en roer stevig door elkaar.
-
Schep de zalmreepjes en bieslooksnippers erdoor. Werk af met Parmezaanschilfers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven