Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Snij de roosjes van de broccoli. Halveer de courgette in de lengte en snij in schijfjes van 1 cm.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in brede reepjes. Verdeel de broccoli, courgette en paprika op een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie en kruid met de pilipili en spaghettikruiden.
-
Rooster 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Bak glazig in wat olijfolie. Blus met de room en laat rustig opwarmen.
-
Kook de cavatappi gaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Schep uit het water bij de roomsaus en laat even sudderen.
-
Snipper de basilicum, bieslook, bladpeterselie en blaadjes van de oregano fijn.
-
Roer de roomkaas en groene kruiden door de pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer in diepe borden. Verdeel de geroosterde groenten erover. Werk af met wat geschaafde Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven