Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het spek in reepjes van 1 cm. Masseer het lookpoeder, de gedroogde tijm, zwarte peper en suiker erdoor. Laat 30 min marineren.
-
Verwarm 60 g boter in een grote sauspan. Voeg het paprikapoeder toe. Roer de bloem erdoor. Blus langzaam met de melk en roer goed door met een klopper. Laat 4 min rustig koken. Blijf langzaam roeren. Voeg de gemalen kaas en cheddar toe en laat smelten tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en wat zout en roer de worcestersaus erdoor.
-
Kook de pasta in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Schep de pasta in de kaassaus en laat even doorwarmen.
-
Bak het spek krokant in een pan met wat boter.
-
Schep de pasta in borden en werk af met gedroogde uitjes, krokant spek en jalapeñopepers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven