Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de minipenne gaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snij de hesp in fijne blokjes.

  3. Smelt de boter in een kookpot. Roer de bloem erdoor met een klopper.

  4. Bevochtig al roerend langzaamaan met de melk. Laat 2 min zacht koken.

  5. Haal van het vuur en roer de gemalen kaas erdoor. Kruid met spaghettikruiden en zwarte peper.

  6. Roer de fijngesnipperde bieslook, hesp en uitgelekte pasta erdoor.

  7. Laat de macaroni in de koelkast opstijven.

  8. Verwarm de friteuse voor op 180°C.

  9. Meng het paneermeel met het paprikapoeder.

  10. Rol balletjes (Ø 3 cm) van de macaroni. Haal door de losgeklopte eieren en het paneermeel en herhaal.

  11. Bak goudbruin in de voorverwarmde friteuse. Kruid met zout.