Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de minipenne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij de hesp in fijne blokjes.
-
Smelt de boter in een kookpot. Roer de bloem erdoor met een klopper.
-
Bevochtig al roerend langzaamaan met de melk. Laat 2 min zacht koken.
-
Haal van het vuur en roer de gemalen kaas erdoor. Kruid met spaghettikruiden en zwarte peper.
-
Roer de fijngesnipperde bieslook, hesp en uitgelekte pasta erdoor.
-
Laat de macaroni in de koelkast opstijven.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Meng het paneermeel met het paprikapoeder.
-
Rol balletjes (Ø 3 cm) van de macaroni. Haal door de losgeklopte eieren en het paneermeel en herhaal.
-
Bak goudbruin in de voorverwarmde friteuse. Kruid met zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven