Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Breng gezouten water aan de kook en kook de aardappelblokjes in 4 min gaar. Giet af en koel af onder koud water.
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenboontjes en snij in even grote stukjes als de aardappelblokjes. Blancheer de boontjes 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en koel af onder koud water.
-
Snipper de bieslook en dille fijn.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Roer de verse kruiden, rode ui, prinsessenboontjes en zure room onder de aardappelblokjes. Breng op smaak met piment d’espelette en zout.
-
Was de appel en snij in fijne blokjes. Snij de maatjes in stukjes.
-
Serveer de aardappelsalade in een ring op een bord.
-
Werk af met de blokjes appel en de maatjes.
-
Versier met een plukje dille en lepel er wat Griekse olijfolie over.
-
Snij de citroen in schijfjes en serveer erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven